Beste tools voor het maken van video-inhoud voor kleine bedrijven

Beste tools voor het maken van video-inhoud voor kleine bedrijven


Het is niet eenvoudig om als klein bedrijf een bedrijfsfilm laten maken. Ook al is de inhoud misschien erg essentieel om het merk te pushen, de kosten kunnen te hoog zijn. Dit is de reden waarom het als eigenaar van een klein bedrijf zou helpen om gebruik te maken van enkele van deze zeer nuttige tools voor het maken van video-inhoud die de laatste tijd beschikbaar zijn.

 

Wirecast
Wirecast lost praktisch al jouw behoeften op het gebied van het maken van video's op en meer. Met deze tool kun je niet alleen speciale effecten aan je video-inhoud toevoegen die je publiek aantrekkelijk zal vinden, je kunt deze tool ook gebruiken als live stream-tool voor verschillende evenementen. Zoals verwacht is het een tool waarvoor je een bepaalde vergoeding moet betalen om ervan te genieten. Het wordt geleverd met 2 hoofdabonnementen: Wirecast Pro ($ 995 / jaar), Wirecast Studio ($ 695 / jaar).

Animoto
Dit is een onmisbare tool voor elk klein bedrijf dat video-inhoud nodig heeft om hun merk te promoten. Animoto vereenvoudigt het proces voor het maken van video's, zodat je zelfs waardevolle video-inhoud kunt maken met jouw foto's, tekst en muziek vanaf jouw mobiele apparaat. Het wordt geleverd met 3 abonnementen: persoonlijk ($ 96 / jaar), professioneel ($ 264 / jaar), zakelijk ($ 34 / jaar)

Animaker
Als je een animatiefan bent, zult je deze tool zeker spannend vinden om te verkennen. Met deze animatietool kan je onbeperkt geanimeerde inhoud van het hoogste niveau maken. De tool wordt geleverd met veel leuke functies zoals: opname van grafieken / statistieken, karakterontwikkelingen, enz. Het meest opwindende aan deze tool is het feit dat het volledig gratis is.

Promolta
Promolta staat anders dan de rest. Het is geen hulpmiddel voor het maken van video's, maar een marketingtool voor jouw bedrijf. Deze tool stimuleert gebruikers om jouw video-inhoud op YouTube te vinden, waardoor jouw merk groter wordt. In principe hoef je alleen jouw budget en doelgroep te specificeren, de rest van de klus wordt afgehandeld door de tool.

 

Geef een antwoord