Bedwantsenplaag

Bedwantsenplaag

Bedwantsen kunnen een grote strijd opleveren. De diertjes zijn erg slim en om ze effectief kwijt te raken moet je strategische benaderingen gebruiken. In werkelijkheid is de beste manier om met een bedwantsenplaag om te gaan het inhuren van ongediertebestrijders, omdat ze beter zijn toegerust om die taak op zich te nemen. Hun tarieven kunnen echter belachelijk duur zijn. Niet veel mensen kunnen het zich veroorloven zoveel uit te geven om van bedwantsen af te komen en dit artikel is speciaal gemaakt om je door dat dilemma te helpen.

Doe-het-zelf-stappen om van bedwantsen af ​​te komen

Hoe bestrijd je bedwantsen? Zoek de kamer die is besmet. Traceer de wortels van het probleem, voordat ze zich als een lopend vuurtje verspreiden. Elke bedwantsenplaag begint vanuit een bepaalde kamer in je huis, hoe eerder je deze ontdekt, hoe gemakkelijker het voor je is om de insecten te verwijderen.

Doe alle items in de besmette kamer in een zak. Deze items kunnen apparaten, meubels, kleding zijn. De essentie hiervan is om de kans te verkleinen dat bedwantsen naar andere delen van de kamer worden overgebracht door ze van de ene kant naar de andere te verplaatsen.

Gebruik je stofzuiger op de aangetaste plekken draaien. In dit geval moeten je bed en meubels de eerste keuze zijn. Een stofzuiger kan bedwantsen opzuigen die in de hoeken zijn verborgen.

Was en diverse besmette kleding. Niets verwijdert insecten uit kleding behalve een grondige reiniging. Van insecten is bekend dat ze slecht uitgerust zijn om hoge temperaturen te weerstaan. Het zal de kleding dus veel goed doen om grondig te worden gewassen en in de zon te worden gedroogd.

Spray insecticiden in het besmette gebied. Er is een breed scala aan insecticiden die zeer efficiënt zijn om zonder enige stress insecten te verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen is de insecticide te spuiten, de kamer te evacueren en de insecten de dupe laten worden.

 

Geef een antwoord