Afspraak bij een pedicure

Afspraak bij een pedicure

 

Wanneer je last hebt van krachten aan je voet of je voeten wilt verzorgen, dan kun je een afspraak boeken bij een pedicure. De oncologische pedicure behandeld je nagels en je gehele voet. Je kunt om verschillende redenen naar de pedicure gaan. Een ontspannende redenen kan zijn om je voeten heerlijk te verzorgen. Dit kan fijn zijn, zodat je goed glas aanvoelt en er verzorgd uit ziet. Het is ook mogelijk om een afspraak te boeken bij een pedicure in Roosendaal. Met veel verschillende klachten kun je bij de medisch pedicure terecht. Denk aan bijvoorbeeld een ingegroeide nagel of klachten ontstaan door een aandoening zoals diabetes. 

Afspraak bij een oncologisch pedicure

Een afspraak maken bij een oncologisch pedicure, kun je doen bij klachten van je voet die zijn ontstaan door chemotherapie. Klachten kunnen verschillen van roodheid, jeuk en zwelling tot brandblaren. De klachten zullen zich openbaren aan de huid zijn en bij de zenuwen. Daarom zullen de klachten zo wel zichtbaar zijn op de huid, als irritatie en pijnklachten geven. Deze klachten kunnen zeer vervelend zijn waardoor het prettig is om de afspraak te boeken bij je oncologische pedicure.

Een afspraak inplannen

Over het algemeen trekken de klachten die ontstaan zijn door chemotherapie snel weg nadat je chemotherapie behandeling beëindigd is. Toch kan de pedicure veel voor je betekenen tijdens de behandelingen. Wanneer de chemotherapie behandelingen een aantal weken duren, kunnen behandelingen van de pedicure klachten zeker verlichten. Klachten ontstaan door andere redenen, zoals ingegroeide teennagels en andere klachten die langdurig aanwezig zijn, kunnen tevens zelf niet meer wegtrekken. Daarvoor is een afspraak met een pedicure aan te raden. 

Vergoeding en zorgverzekeringen 

Veelal worden oncologisch pedicure vergoed door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van de medische pedicure Roosendaal en zorgverzekeringspakket. En oncologische pedicure kan aangeven of je in aanmerking komt voor vergoedingen. En eventueel een verwijzing kan de pedicure regelen via de collega voor podoloog. Andere medische indicatie zoals diabetes kunnen tevens zorgen voor een vergoeding.

Geef een antwoord